Mijn schatten

Het is voor mij erg belangrijk om mijn characters tot leven te zien komen. Vandaar dat ik geprobeerd heb de stopmotion animation techniek te gebruiken. Een discipline die nog op mijn wensenlijstje staat. 

Bunny

Voor Bunny heb ik de needle felting techniek gebruikt. Eerst een aluminium skelet met daarover heen gedeeltelijk schuim waardoor de wol vastgemaakt kon worden. De video waarin Bunny tot leven komt,  'Oh Hunny Bunny' is gemaakt in samenwerking met Lapanouse music en Minke Maat. Gemaakt in 2019.

The Dancer

Tijdens de Bare Bone Modeling Course bij Aardman in Engeland heb ik gewerkt aan het skelet van de danseres. Ze is nu verder in ontwikkeling om haar verhaal samen met een animatiestudio te gaan verfilmen. Spannende tijden!

Aella

De herfst inspireerde mij om deze bosnimf te maken. Ik wilde graag eens experimenteren met de creaties van de natuur. Voor het lijfje heb ik latex gebruikt. Gemaakt in 2018.

Buddy

Buddy is mijn eerste character die ik gemaakt hebt. Voor mij erg speciaal, wat ik in de onderstaande video uitleg. Als skelet gebruikte ik ijzerdraad, wat eigenlijk aluminium had moeten zijn, maar dat leerde ik later pas. Het lijfje is van Fimo klei en in de oven gebakken. Gemaakt in 2018.

Aiko

Na Buddy wilde ik graag Aiko maken. Ik heb dezelfde materialen gebruikt als bij Buddy. Gemaakt in 2018.

It's Christmas again!

Na mijn opleiding bij Aardman in Engeland begreep ik hoe ik mijn projecten moest aanpakken. Aangezien het binnen 2 maanden Kerst zou zijn, besloot ik een feestelijk project te maken. Siliconen, schuim, klei, aluminiumdraad zijn onder andere de materialen die ik heb gebruikt. Gemaakt in 2019.