Assignment Vliegend Object

Mijn tweede assignment module 'texturen' voor de opleiding 3d Producer bij de College of Multi Media. Opdracht was: maak een vliegend object met krachtbron moet hebben. Het hoefde niet geanimeerd te worden maar ik vind niets magischer dat creaties tot leven zien komen dus....

21 Januari 2021

Elektrisch apparaat

Mijn eerste Assignment voor de module 'Modeleren' voor de opleiding 3d Producer bij de College of Multi Media. Opdracht was: een elektrisch object met stekker. Ik heb BB-8 van Star Wars gemaakt met los een stekker :-)

Ukelele

Nu 12 lessen verder en geleerd: Polygon Modeling, Stemcel Modeling en Spline modeling. Deze technieken kunnen gebruikt worden om een object te bouwen. Voor de Ukelele heb ik de stemcel modeling gebruikt.

December 2020

Submarine

10 november 2020 start ik met de opleiding 3D Producer bij de College of MultiMedia, maar ik wilde nu al oefenen met Maxon Cinema 4D online learning.

Hier heb ik hun submarine gemaakt. Ik merkte wel dat ik vooral de belichting erg lastig vond... maar goed, dat ga ik leren!

Het renderen nam een uur en drie kwartier in beslag maar dan heb je wel een animatie van 3 hele seconden!!!

Oktober 2020

Having a ball!

Vandaag met ballen gespeeld via een tutorial van Fattututorials. 

Oktober 2020

Follow me!

Nog een tutorial waar ik mee gespeeld hebt van Fattututorials. Volgende week gaat het voor mij echt beginnen! Dan start ik met de 3D Producer opleiding bij College of MultiMedia. Kijk er zo naar uit!

Oktober 2020

Maak een Gratis Website met JouwWeb