Wat een week!

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 10:57

Hoi! Graag neem ik je mee op mijn avonturen hoe ik mijn leven wil leven na het plotselinge verlies van mijn man. Ik ben van nature een doorzetter en creatief wat mij enorm helpt om met de rouw, alle veranderingen en met mijn gezin om te gaan. Ups en downs maar daarna altijd weer up!

Vorige week donderdag 22 oktober, had ik een proefles 3D Producer bij de College of MultiMedia.

 

De dagen daarna heb ik keihard gewerkt om meteen een project te oefenen met Cinema 4D, mijn CV vernieuwd naar de hedendaagse stijl (want aangezien ik het al die jaren niet meer nodig had was het nog in een vrij ouderwetse) en deze website/portfolio gemaakt. Ben nu zo moe, maar zo voldaan!

 

Ik heb in totaal 15 jaar gevlogen als stewardess maar door de Corona perikelen is het zoals vele bedrijven een groot drama in de luchtvaart waardoor ik toch ben gaan nadenken over mijn toekomst.

 

Wat wil ik? Ik ben nu 53 en wil gewoon graag doen waarvoor ik geboren ben: creëren.

 

Na een zoektocht door de jungle van vacatures kwam ik bij omscholingen terecht en zo ook bij de College of MultiMedia waar mijn aandacht meteen ging naar 3D Producer.

 

'Dit is het! Dit wil ik gaan doen!' zei ik direct...Tegen mijzelf want mijn drie dochters waren allemaal met hun school bezig.

Ik heb het gevoel dat na al die jaren van mijn creatieve zoektocht nu alles samen komt met deze opleiding.

10 november start ik en dan geef ik mijn alles want dit is wat ik wil...

 

Ontwerpen en leven erin blazen is geen werk voor mij... dit is voor mij leven!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.